Različne uporabe plastičnih zabojev

Plastični zaboji so eden izmed najboljših načinov za shranjevanje vseh vrst materialov, predmetov in vseh ostalih stvari, ki jih želimo shraniti za daljši rok. Industrijski plastični zaboji omogočajo skladiščem, kot tudi malim, srednjim in večjim podjetjem, da uspešno vzdržujejo verigo oskrbovanja. Tako lahko majhne, srednje in velike kose materialov, orodja in drugih predmetov varno in primerno shranimo dokler jih ne potrebujemo.

Za kaj jih uporabljamo?

Če imamo garažo, skladišče ali trgovino in imamo potrebo po shranjevanju veliko majhnih stvari, bomo potrebovali plastične zaboje. Te nam bodo omogočali, da bomo učinkovito shranili obleke, vijake, občutljivo elektroniko in ostale stvari. Plastični zaboji nam bodo omogočili, da optimiziramo prostor v katerem shranjujemo stvari, kar bo naredilo naše delo bolj produktivno in brez nepotrebnih zapletov.

Ker jih lahko zlagamo (stackamo) v višino dodatno prihranimo pri prostoru. Če imamo skladišče organizirano s plastičnimi zaboji z različnimi barvami bomo hitreje shranili in našli stvar, ki jo iščemo. Tako bomo tudi omejili človeške napake in povečali pretočnost robe v skladišču.

Za bolj učinkovit inventorij

Plastični zaboji so najboljši način za shranjevanje oblek, vijakov, pasov, elektronike in ostalih predmetov. Če imamo vse primerno pospravljeno in sortirano, bomo hitreje najšli stvari in bomo manj porabili za iskanje. Tako bodo tudi stranke bolj zadovoljne, saj bomo takoj zadovoljili njihove potrebe. To se najbolj kaže v velikih skladiščih z avtomobilskimi deli, pohištvenim materialom in elektroniko, saj imamo na tisoče različnih predmetov, ki jih moramo takoj poiskati.

Kaj pa transport in pošiljanje?

Za boljšo organizacijo nam bodo plastični zaboji v pomoč tudi pri transportu in pošiljanju v lokalne regije ter druge države. Industrijski plastični zaboji bodo varovali vse predmete pri prevozu. Taki zaboji imajo velikokrat pokrivala in se lahko zlagajo v višino, da lahko prevažamo večjo količino. Take zaboje večinoma uporabljajo skladišča, ki potrebujejo dodatno varnost pri hranjenju in prevažanje občutljivih stvari, kot so elektronika, orodja, tkanine in ostale občutljive stvari.

Kaj so največje prednosti?

S uporabno plastičnih zabojev si bomo zagotovili dolgotrajno optimizacijo in uspešnost našega podjetja. Med največje prednost štejemo:

• Večja varnost vseh artiklov pri shranjevanju
  • Večja pretočnost podjetja in zadovoljstvo strank
  • Bolj učinkovito skladiščenje materialov
  • Prihranek pri prostoru in lažje delovne okoliščine za zaposlene