Vrhunska oprema za vrhunsko poročno fotografiranje

Poročni fotograf mora biti opremljen z najboljšo opremo, saj se mora soočati z različnimi razmerami. Arzenal vključuje dva digitalna zrcalno-refleksna fotoaparata polnega formata in fiksne objektive, ki prinašajo najboljše optične zmogljivosti in omogočajo vrhunske rezultate tudi pri slabi svetlobi. Če se zanimate za storitev poročne fotografije, ga preprosto kontaktirajte z datumom in vašimi željami. Poslal vam bo ponudbo, nato pa se dobite na neobveznem sestanku, kjer vam bo predstavili vse podrobnosti. Po rezervaciji termina ostane samo še čakanje na vaš veliki dan. Rad raziskuje nove kraje, zato je na voljo kjerkoli v Sloveniji ali celo po svetu. Če imate načrt poroke na eksotični lokaciji, ga kontaktirajte in se boste dogovorili.

Poročni fotograf je tudi vaš zvesti spremljevalec na poročnem dnevu.

Če bi se v izredni situaciji znašla nemočnega, bi poskrbel za nadomestnega fotografa s podobnim slogom dela. Med profesionalnimi poročnimi fotografi obstaja sodelovanje, zato bi vam zagotovil kvalitetno storitev tudi v takšnih primerih. Vedno hkrati uporablja dva full frame fotoaparata z različnimi objektivi, s katerima ujame vajino zgodbo. Da pa je vse pod kontrolo, je v torbi za vsak slučaj še tretji.

Poročni fotografi – pripravljeni na vse!

Poročni fotografi mora biti pripravljen na vse! Kakovostne spominske kartice so več kot 99% zanesljive; ampak, ker 99% ni 100% in ker se poroka zgodi samo enkrat v življenju, imajo profesionalni fotoaparati prostora za dve spominski kartici. Tako se v trenutku, ko je poročna fotografija narejena, shrani na dva medija. Vse fotografije se nato prenesejo še na računalnik, prenosne diske in na splet. Strah pred izbrisom je tako odveč.

Fotografa običajno dostavita vsaj 400 obdelanih fotografij, vendar je to odvisno od izbranega paketa in dogajanja na sami poroki. Fotografije bosta prejela v največ dveh mesecih po poroki, medtem ko bo fotoknjiga pripravljena v dveh do treh mesecih. Običajno bosta prejela samo najboljše fotografije, ki so bile skrbno izbrane in obdelane v postprodukciji. Fotografije bosta prejela v digitalni obliki ali na lesenem USB ključku, lahko pa bosta tudi izbrala fotografije za v fotoknjigo. Poročne fotografije bodo zaščitene z geslom in dostopne v spletni galeriji, kjer jih bosta lahko delila s svojimi svati in prijatelji. Fotografa sta pripravljena tudi pomagati pri iskanju drugih ponudnikov, kot so make-up artisti in oblikovalci poročnih oblek, saj imata na porokah veliko priložnosti za spoznavanje ponudnikov različnih storitev.

Poročni fotograf je mojster svojega obrtniškega orodja, ki vključuje škarje, platno in fotoaparat. Njegovo poslanstvo je zajeti vašo zgodbo in jo spremeniti v čudovite, večne spomine. Kot pravi čarovnik ima magičen občutek in oko, ki ga usmerja k drobnim trenutkom, ki bi jih morda drugi spregledali. Združil vas je občutek za lepo, in to, da si želita najlepših, najboljših in najimenitnejših poročnih fotografij, kar jih je svet videl. In on je tukaj, da sliši vajine želje, jih vidi in ustreže ter ustvari magične spomine, ki jih bosta vedno zakladila.

Similar Posts: