Husqvarna YTH24V48 24 HP vrtni traktor

Opis

Husqvarna je znana kot vrhunski proizvajalec vrtnih traktorjev in Husqvarna YTH24V48 24 HP, 122 cm je lep primer zakaj. Ta model lahko kupite v cenovnem razponu 2000 dolarjev (ki je zelo konkurenčen in priljubljen cenovni razpon) in ponuja odlično vrednost za vse, ki kupujejo s tem proračunom. Dobesedno ima vse, kar lahko pričakujete v tem cenovnem razredu, vključno z odličnimi velikimi rezalnimi površinami, super udobnimi sedeži (vozil sem se že nekaj ur in nisem občutil nobenega nelagodja), najboljše pa je, da nima težav pri rezanju mokre trave. z dolgim ali celo malim dežjem. To je v veliko pomoč v vlažnejših sezonah, ko se nekatere kosilnice zelo borijo za dober rez, ko je trava malo mokra.

Husqvarna YTH24V48 je tudi traktor, ki izgleda fantastično. Vem, da to ni pomembno, ampak če lahko dobite izvrstno kosilnico, ki tudi izgleda dobro, zakaj pa ne? Vzmeti pod sedežem, nasloni za roke in ergonomsko oblikovan volan pripomorejo k udobju med vožnjo. Dejstvo jem, da v tem cenovnem razponu ni veliko vrtnih traktorjev, ki bi lastniku zagotavljali tako visoko raven udobja. To je še posebej koristno, če imate veliko zemljišče / travnato površino, za katero želite skrbeti, ali če boste traktor uporabljali za več del vsak dan. Če imate čas, prosim, da berete dalje. Pokril bom vse prednosti in slabosti skupaj z vsemi pomembnimi specifikacijami tega vrtnega traktorja.

Kaj je odlično?

Kot lahko ugotovite iz imena, kosilna glava meri impresivnih 122 cm. To je veliko več kot pri drugih modelih v cenovnem razredu in pomaga zmanjšati čas košnje in olajšati vaše delo.

 

Similar Posts: