Alpha BRAIN ima klinično dokazane rezultate

Alpha BRAIN je široko raziskan in analiziran nootropni dodatek, ki ga je razvilo podjetje Onnit. Ima znanstveno dokazane rezultate in za blagovno znamko Onnit stoji ducat športnikov, izvajalcev, uspešnih podjetnikov in drugih profesionalcev, ki jo tudi promovirajo. Ali je Alpha Brain vreden takšne reklame?

Alpha BRAIN ima klinično dokazane rezultate. Je eden najbolj priljubljenih nootropskih dodatkov. Odlične ocene in povratne informacije od vrhunskih izvajalcev.

Formula vsebuje nekaj sestavin, ki so manj raziskane

Alpha BRAIN je eden izmed najbolj uporabljenih in komentiranih nootropskih dodatkov, ki sem jih kdaj srečal. Onnit, podjetje, ki ga je razvilo, je znano po svoji vrsti nootropikov, vitaminov, destilirani vodi, mineralov, dodatkov za dobro počutje in zdrave hrane.

Ko sem prvič slišal o Alpha BRAIN (to je bilo pred leti), me je navdušilo trženje, ki je podpiralo izdelek. Leta kasneje je Alpha BRAIN eden najboljših izdelkov na trgu, ki ima klinično dokazane rezultate za izboljšanje vaše koncentracije in spomina.

Poleg tega ima verjetno največ priporočil strokovnjakov z različnih področjih.

Ti razlogi so me prepričali, da poskusim in vidim, kako Alpha BRAIN deluje. Pa si ga oglejmo.

Alpha BRAIN – Kaj se je zgodilo po 2 tednih testiranja?

Ustanovitelj Alpha BRAIN-a je dejal: “Alpha BRAIN deluje prvič, ko ga poskusite.”

Ker to ne velja za večino prehranskih dopolnil, sem komaj čakal, kako bo Alpha BRAIN vplival na mojo učinkovitost ob prvem poskusu.

Iskreno, od tega dodatka sem pričakoval veliko.

1. teden: Kot vedno, sem druge nootropike prenehal uporabljati približno en teden prej, preden sem začel jemati Alpha BRAIN. Ker sem vedel, da se klinično dokazani rezultati pojavijo po enkratni uporabi tega nootropika, sem se bal placebo učinka. Toda na tak ali drugačen način sem po prvem tednu bil zadovoljen. Bil sem osredotočen in zelo motiviran, da naredim svoje (bolj ali manj dolgočasno) delo.

Similar Posts: