60-cm snežna freza Troy-Bilt Storm 2410

Snežno frezo Troy-Bilt Storm 2410 poganja motor Troy-Bilt 179cc. To je naša druga izkušnja z motorjem Troy-Bilt in zelo smo navdušeni. Ti so tišji od zdaj zastarelih motorjev Snow King in se zaženejo veliko lažje. Za tiste med vami, ki se ne želite ukvarjati s tem, ima tudi električni zagon. Odličen je tudi za starejše ljudi in ne bo vam treba uničevati svojih rok. Motor ima namensko cevko za izpust olja, ki olajša vzdrževanje. Zaradi velikega kovinskega rezervoarja bo stroj deloval dolgo.

7 naprej in 2 vzvratni hitrosti poganjata 33 x 10 pnevmatike. Zahvaljujoč tehnologiji X-Trac in AWD imajo neverjeten oprijem. Stroj lahko enostavno potiskate naprej ali nazaj, kar resnično pospeši stvari na tesnih območjih.

Izmetna cev ima vrtljivo ročico za smer. Ročno se lahko nastavi tudi višina. Nazobčan sveder lahko gre skozi najbolj žilav sneg in led. Delovanje na drugi stopnji je bilo gladko in nismo doživeli nobenih zamašitev cevi. Če se vaš sveder zaradi neznanega vzroka ustavi, lahko z vključeno palico iz svedra varno odstranite odpadke. Za zaključek mislim, da je snežna freza Troy Bilt Storm 2410 odličen nakup. Je dovolj močna za zime v Chicagu in ne ne bo udarila preveč po vaši denarnici. Z vsem, kar smo ji dali, se je soočila kot pravi šampion.

60-cm snežna freza Troy-Bilt

Troy-Bilt ima dve 60-cm snežni frezi, ki sta poceni, vendar opravita delo za mnoge lastnike. Stroji uporabljajo enake kakovostne dele kot dražji stroj – čeprav nimajo toliko funkcij. Imajo enako garancijo kot dražji modeli. Eden od modelov, Storm 2460, je danes eden najbolj priljubljenih snežnih frez na trgu.

Similar Posts: