Ocena plinskega žara Weber Spirit II E-210

2018 Weber Spirit II E-210 tehta 45 kilogramov, 6 kilogramov manj od starejšega modela. Medtem ko je prejšnji model sedel na 4 kolesih, ima novi model samo dve.

Enostavnost montaže – 4.5/5

Sestavljanje žara Spirit II E-210 je relativno enostavno. Kurišča in plinska linija sta že vnaprej sestavljena, sestaviti morate samo voziček in pritrditi komponente. Večina ljudi lahko to stori v približno dveh urah.

Enostavnost uporabe – 4.5/5

Elektronski »Crossover« vžig je zelo zanesljiv. Ena vžigalnik na baterije lahko prižge prvi gorilnik, skozi katerega se potem prižgejo drugi.

Zamenjava jeklenke je razmeroma enostavna in porcelan na rešetkah in tirnicah za aromo omogoča enostavno čiščenje.

Kakovost kuhanja – 4.5/5

Weber Spirit E-210 (www.theamericanhouse.net/weber-spirit-e-210-review/)  zagotavlja enako toploto pri neposrednem in posrednem kuhanju in razmeroma hitro doseže temperaturo. Kuhinjske rešetke iz litega železa zagotavljajo odlično zadrževanje toplote in enakomerno porazdelijo toploto po površini.

Porcelanaste tirnice za aromo ujamejo kapljice in jih uparijo v dim, s čimer živilom povrnejo več okusa. Poleg tega preusmerijo vso neuparjeno tekočino stran od gorilnih cevi naravnost v sistem za uravnavanje maščobe, ki pomaga preprečevati zamašitev gorilnih cevi. Tirnice za aromo prav tako enakomerno porazdelijo toploto po žaru, zaradi česar je Spirit II E-210 eden najboljših žar za posredno kuhanje in dimljenje.

Poleg tega konstrukcija ohišja iz aluminija in enojni zračnik prav tako prispevata k vrhunskemu kuhanju z žarom E-210.

Enostavnost čiščenja – 4.5/5

E-210 ima sistem za uravnavanje maščobe, ki omogoča enostavno čiščenje. Vsak sok in mesni delček, ki ga tirnice za aromo ne uparijo, ujame pladenj za maščobo in jih preusmeri v lovilno posodo.

Similar Posts: