Pleskanje dnevne sobe

New Living Room
New Living Room (Photo credit: robleto)

Pleskanje dnevne sobe spada med redna vzdrževalna dela, ki jih je potrebno opraviti vsakih nekaj let. Kljub temu pa ni potrebno, da pleskanje dnevne sobe ostane zgolj vzdrževalno početje, pri katerem le obnovimo sijaj nekoliko medlih in umazanih sten. Pleskanje dnevne sobe lahko izkoristimo kot priložnost, ki nam omogoča popolno vizualno preureditev in popestritev stanovanjskih prostorov. Stene so vendarle največji objekt v stanovanjskih prostorih, zaradi česar jih lahko pričnemo obravnavati kot dopolnilo dizajnerskemu stilu dnevnih prostorov in ne več kot zgolj funkcionalno nujo.

Pleskanje dnevne sobe omogoča mnoge dinamične izbire, ki popestrijo bivalni prostor. Poleg široke palete barvnega spektra, ki nam je na voljo pri opremi dnevne sobe, se lahko odločamo tudi za kreativne rešitve, s katerimi zgolj za določeno steno izberemo drugačno barvo. Če imamo na razpolago večje površine nezasedenih sten, so tudi stenske poslikave lahko rešitev, ki pleskanje dnevne sobe spremeni v pravi oblikovalski angažma za prenovo ambienta dnevnih prostorov. V podjetju Klimatos vam bomo pomagali poiskati najprimernejše rešitve, prilagojene posameznim prostorom.

Enhanced by Zemanta