3 zabavne ideje za darilo

Marsikdo zna biti glasen in ve povedati veliko, ko je govora o tem, ali je darilo, ki ga je nekdo prejel dobro ali ne. Ampak kot pravijo – po bitki je lahko biti general. Kaj pa, ko tej osebi rečeš, naj predlaga kakšne super ideje za darilo? Potem je po navadi tema. Vendar ne vedno, ne pri funkyju – ideje za darilo stresamo iz rokava.
Prave ideje za darilo, pa naj bo to zabavno ali pa sexy, naj bo za moške ali pa ženske, otroke ali malo manj otroke – skratka ko gre za prave ideje za darilo, se kaj hitro ve, kdo bo poskrbel za vas kot je potrebno. Poglejmo si na hitro tri zanimive in hkrati različne ideje za darilo, s katerimi boste nekoga lahko razveselili – lahko tudi sami sebe.
Če iščete ideje za darilo za moškega, lahko zelo resno razmislite o helikopterjih na daljinsko vodenje? Pravite, da je že odrasel, da se ne igra več? Za RC igrače moški ni nikoli odrastel. Ti čudeži tehnike veljajo kot odlične ideje za darilo od petega pa vse do stotega leta starosti. Ne verjamete? Poizkusite in glejte, kako se bodo zasvetile oči.
Seveda pa RC igrače niso primerne ideje za darilo za malega otroka, ki niti ne ve kaj to je, kaj šele kako se to upravlja. Ampak tudi to težavo bova lahko na hitro rešila. Lesene igrače vseh vrst in vseh starosti otrok so odlična ideja za darilo. Samo pomislite na ta naravni material, ki diha skupaj z otrokom, skupaj se učita in razvijata. To niso le ideje za darila, ki bodo otroka zamotila za kratek čas, ampak so ideje za darila, ob katerih bo otrok razvijal svoje čute in sposobnosti.
Kaj pa ideje za darilo za žensko? »Nič lažjega, pojdi z mano«. Če je to dekel vsaj malo romantično (katero pa ni?) so ji zagotovo všeč večeri ob svečkah. Ampak žal so klasične svečke tako nepredvidljive, po drugi strani pa nevarne, saj lahko pride do nesreče če nismo previdni. K sreči pa živimo v dobi elektronike in tu je krasna ideja za darilo. Tudi svečke so lahko elektronske in tako zelo napredne, da ne boste verjeli. Ne, plamen ne utripa prav nič umetno, ampak v popolnosti simulira naravni plamen. Neverjetno kajne. Pa še prijetnega vanilijevega vonja so.
Te te tri ideje za darilo niso prepričale? Poišči funky.si in zagotovo ob od več kot 200 idej za darila eno tisto ta pravo.

Similar Posts: