Lasni vstavki

Ob besedi vstavki največkrat pomislimo na zobne vstavke ali implantante, ki se jih vstavi namesto odpadlih zob. Podobno se namesti tudi lasne vstavke, ki se jih vstavi namesto odpadlih las. Vendar pa lasne vstavke lahko namestimo kar tako, če si želimo daljših las ali pa bolj gostih. Pri tem moramo paziti le na to, da izberemo pravilno dolžino, da ne izgledajo lasje preveč umetni ali pa da niso preveč obteženi. Lasni vstavki ali lasni vložki pa predstavljajo tudi popestritev las.

Danes se na spleti lahko dobi že mariskaj. Brez težav lahko dobimo lasne podaljške ali lasne vstavke različnih in neobičajnih barv, na primer roza, ki je primerna za rave zabavo, črna, rjava in blond, ki je najbolj običajna barva in je primerna za vsakogar ter do modre, zelene barve, ki je primerna za tiste, ki želijo svojo frizuro in s tem tudi svoj celoten videz popestriti. Poleg enobarvnih pa si lahko omislimo tudi večbarvne lasne vstavke, ki so dodatno naprintani z vzorcem.

Tako lahko na primer dobimo tudi pramene z leopardjim vzorcem ali z vzorcem zebre, lahko pa tudi z vzorcem pik. Najbolj primerni so lasni vstavki na čop, ki se le pripne na naše lase ali pa lasni vstavki na sponko oziroma lasni vstavki na špangico, ki se enostavno priprne in odpne, tako da jih lahko, če se jih kadarkoli naveličamo, hitro tudi odstranimo, kar pa ni tako lahko pri drugih vrstah lasnih vstavkov ali lasnih podaljškov, ki se precej težje odstranijo. To so na primer tape it ali samolepilni lasni podaljški, microring lasni podaljški ali pa lasni podaljški, ki se šivajo.

Similar Posts: