Potiskani puloverji s kapuco so idealno darilo za sodelavce in družinske člane

Potiskani puloverji s kapuco so idealno darilo za vse službene kolektive ali družine, ki iščejo nekaj unikatnega. Puloverji so primerni za službene teambuildinge ali službene zabave na prostem, za družinska srečanja, za potovanja, za darila za najbližje in za vse ostale, ki jih poznate. 

Prednosti puloverjev s kapuco za darilo

Novi puloverji s kapuco imajo veliko prednosti, saj so:

  • Kvalitetni, debeli in vzdržljivi,
  • Narejeni iz dolgoobstojne tkanine in obarvani z obstojnimi barvami,
  • Odlični za različne oblike tiska motivov in citatov,
  • Lep spomin na posamezne dogodke,
  • Odlično darilo za vse najstnike, ki gledajo veliko filmov ali spremljajo veliko glasbe, saj na puloverje lahko odtisnete njihove vzornike,
  • Popolno darilo za vse okrogle obletnice, posebna praznovanja ali obeleženja posebnih dogodkov, kot so poroka, rojstvo otroka, napredovanje v službi in podobno.

Darilo za moškega 

Moškim je težko kupiti darilo, saj večino kozmetike ne bodo uporabljali, nove elektronike nočejo ali pa že imajo vse, knjige ne veste, katere je že prebral. Idealno darilo za moškega, ki že ima vse sta bodisi moški pulover s kapuco ali pa moška majica z napisom. Moški pulover s kapuco je odlična izbira za moškega, ki veliko časa preživi na prostem in želi imeti oblečen lep pulover. Izberete lahko bolj nevtralne barve tiskanega oblačila, kot so črna, siva, rjava ali temno modra. Naštete barve ne izstopajo preveč in se podajo na vse vrste hlač in čevljev. V kolikor pa želite, da vaš moški izstopa pa izberite žive barve, kot so rdeča, rumena, oranžna ali živo modra.

Izbira dobrega napisa za tisk

Čim ste izbrali barvo in model puloverja s kapuco, izberite še zanimiv napis za tisk. Najprej se odločite, ali boste izbrali model kar iz zbirke spletne trgovine s tiskom, ali boste pulover personalizirali. V kolikor ga boste personalizirali, izberite bolj unikatne citate in slike. Natisnite na primer citat iz njegovega najljubšega filma ali serije ali pa kar vrstico iz najljubše pesmi. Nadalje izberite sliko, ki naj se ujema z napisom na puloverju s kapuco, saj boste tako tematsko povezali skupaj celotno oblačilo. 

Darilo za sodelavce

V kolikor bo pulover s kapuco darilo za sodelavce ali celo delovno oblačilo za službeno zadevo, pa bodite bolj kreativni. V kolikor se boste udeležili športnega dogodka, na puloverje in majice natisnite imena ekip ter kakšen citat. V kolikor pa boste imeli bolj posloven dogodek, pa na puloverje s kapuco natisnite samo ime podjetja.

Majhni otroci se hitro navdušijo nad skoraj vsem, zato je za nakup otroške ure pravi čas takrat, ko predpostavite, da bo za otroka to lepo presenečenje. Preberite več …

Similar Posts: