Bosch Tronic 3000 T ima širok temperaturni razpon

Stopnja izkoristka

Tronic 3000 T ima enega od najhitrejših izkoristkov in najširši temperaturni razpon za to velikost grelca. Kot smo že omenili, bo za 30-litrski rezervoar potrebnih do 40 minut, da se popolnoma napolni in segreje do maksimalne temperature 63°C.

Prednosti

To je eden najmočnejših električnih grelnikov z rezervoarjem, saj lahko doseže temperaturo do 63°C.

Bosch Tronic 3000 T je zelo kompakten, zaradi česar je idealen za vgradnjo pod umivalnik / pult.

Enostavna montaža za podpultni grelnik vode.

Slabosti

Izkoristek je morda za nekatere nekoliko neugoden, če pa ga uporabljate le za kuhinjska opravila, potem dvomim, da bo kdaj zmanjkalo vode.

Majhen 15-litrski rezervoar se prilega pod vašo umivalnik, da zagotavlja toplo vodo tam, kjer jo potrebujete.

  • Električni grelnik je enostaven za vzdrževanje
  • Hitra stopnja izkoristka odpravlja dolgotrajno čakanje na vročo vodo
  • 98% toplotna učinkovitost
  • Stekleni rezervoar ponuja odlično izolacijo
  • Priključi se v 120-voltno vtičnico

Boschev električni grelnik vode ima 15-litrski mini rezervoar, ki se prilega pod vaše korito in zagotavlja toplo vodo tam, kjer jo potrebujete. Grelnik se priključi na 120-voltno vtičnico in ima lahek, kompakten dizajn, ki ga je enostavno upravljati in namestiti. Rezervoar, obložen s steklom, nudi odlično izolacijo, medtem ko hitra stopnja izkoristka grelnika odpravlja dolgo čakanje na toplo vodo. Varnostni ventil za temperaturo in tlak izboljša vašo varnost. Ta model nadomesti grelnika Ariston GL 4S in Ariston P15S.

Majhen 15-litrski rezervoar se prilega pod vašo umivalnik, da zagotavlja toplo vodo tam, kjer jo potrebujete.

S splošnega vidika pa se majhni podpultni grelniki vode ne morejo primerjati s plinskimi, ker se ne segrejejo takoj in lahko stanejo več, če upoštevamo strošek energije. Če iščete zelen in varen vir vroče vode, potem ste se odločili za pravi izdelek, saj je to majhen, a zmogljiv grelec, ki bo poskrbel za večino, če ne za vso vašo potrebo po topli vodi v kuhinji.

Similar Posts: