Kvaliteten kegerator ohranja vaše pivo sveže in ohlajeno

Kegerator EdgeStar KC2000 je eden od manjših kergeratorjev na kolesih, zaradi česar je zelo mobilen in enostaven za selitev iz sobe v sobo. Ena od pomanjkljivosti je ta, da se ga lahko uporablja samo v zaprtih prostorih. Na splošno bo večina novih kupcev zelo zadovoljna s tem nakupom.

Kvaliteten kegerator ohranja vaše pivo sveže in ohlajeno, in je hkrati stroškovno učinkovit. Če ste ljubitelj piva, veste, da je ta kupčija predobra, da bi se ji uprli – celo tako dobra, da se boste najverjetneje prepričali v nakup izdelka, ki se kasneje izkaže za ne preveč trpežnega. Ampak ne skrbite, kajti tu je Edgestar. Kegerator polne velikosti EdgeStar (KC2000) je trpežen, visoko kakovosten kegerator z dobro zmogljivostjo shranjevanja, impresivnim dizajnom in številnimi uporabnimi funkcijami.

Kegerator EdgeStar je idealen za stanovanjske in komercialne namene. Ima črno površino iz nerjavečega jekla in je oblikovan tako, da se prilega v vsak prostor. V njega lahko vstavimo standardne 59 in 29-litrske sodčke, čeprav ni zgrajena za podporo Coors, Miller, gumiranih ali drugih prevelikih sodčkov. Kegeratororji EdgeStar (KC2000) imajo edinstveno zmožnost, da dosežejo temperature okoli ničlo, zaradi česar se razlikujejo od drugih hladilnikov, ki so na voljo na trgu.

Dimenzije naprave so 123 x 51 x 63 cm (višina vključuje stolp za pivo) in tehta 37 kilogramov. Na voljo je z odstranljivimi žičnimi policami in mogoče ga je enostavno pretvoriti v hladilnik za samodejno odtajanje. Kegerator vsebuje 2-kilogramsko aluminijasto jeklenko za CO2 (ki jo je treba napolniti) z enostavnim merilnikom tlaka. Drugi deli, ki so priloženi napravi, vključujejo dvodelni pladenj za odcejanje, kromiran varnostni nosilec, zaščitno talno ploščo in kolesa. Cevi za pivo, stolp, pipe, ročaji in cevi aparata so vsi izdelani v ZDA in NSF odobreni.

Prednosti:

Zelo nizka temperatura: Kegerator EdgeStar (KC2000) je eden najhladnejših kegeratorjev na trgu. Ima sposobnost, da doseže temperature okoli ničle, tako da bo vaše pivo ohlajeno ves čas.

Similar Posts: