Kvalitetno čiščenje in vzdrževanje greznic

Vzdrževanje in pravočasno čiščenje greznic, je nujno potrebno za preprečitev poškodb odtočnih cevi in greznice. Sami za preprečitev nabiranja in zastoja fekalij in vode iz pomivalnega ter pralnega stroja v ceveh, poskrbite z uporabo nekaterih čistilnih sredstev in kisa. Za temeljito čiščenje in praznjenje greznice pa poskrbi komunala Mežan.

Visokotlačno čiščenje za vrhunske rezultate

Pralni praški, geli za tuširanje, praški za pomivanje posode in druge tekočine v kombinaciji s trdimi delci, mašijo vaše odtočne cevi. Visokotlačno čiščenje odtočnih cevi in greznice preprečuje zamašitev cevi zaradi zastoja odplak. Brez visokotlačnega čiščenja in rednega praznjenja greznice, lahko pride do izlitja tekočine v prostor.

Strokovnjaki temeljito očistijo greznico in odtočne cevi

Z rednim čiščenjem in praznjenjem greznice preprečite nabiranje fekalij in zamašitev odtočnih cevi. Komunala Mežan ne izprazni samo greznice in temeljito očisti odtočne cevi z vodo. V primeru vidnih vodnih madežev po stenah, stropu ali tleh, lahko komunala Mežan pregleda odtočne cevi tudi s kamero. Na ta način boste točno locirali mesto puščanja in pregledali stanje cevi. Pregled stanja odtočnih cevi vam na dolgi rok prihrani veliko denarja.

Postavitev čistilne naprave

Sčasoma bo moralo vsako gospodinjstvo, ki ni priključeno na kanalizacijo, namestiti čistilno napravo. Izvedba namestitve poteka v več korakih. Komunala Mežan najprej pregleda stanje vaše greznice in preuči teren. Nato sprazni obstoječo grenico in z visokotlačnim čistilcem očisti odtočne cevi. V naslednji fazi poteka odvoz odplak, izkop gradbene jame, dostava in potem vgradnja čistilne naprave. Po postavitvi male čistilne naprave komunala Mežan poskrbi za postavitev terena v prvotno stanje.

Prednosti postavitve čistilne naprave

S postavitvijo čistilne naprave na dolgi rok prihranite. Prihranite pri stroških za odvoz odplak, pri vzdrževanju in stroških praznjenja greznice. Naprava deluje neslišno in avtomatizirano brez dodajanja kemikalij in kemičnih preparatov. Redno delovanje čistilne naprave preprečuje nastanek neprijetnih vonjav. Čistilno napravo lahko nastavite tudi na varčevalni način. Na ta način naprava ne deluje in ne troši elektrike, ko ste dlje odsotni ali na dopustu. V prid čistilni napravi govori tudi dolga življenjska doba in mednarodni certifikati kvalitete.

Similar Posts: