Natisnite božična voščila s tonerji z dolgo življenjsko dobo

Nakupovanje novih voščilnic je stvar preteklosti. Dandanes zaradi preobilice različnih informacijskih tehnologij, ljudje bolj cenijo unikatno in doma narejeno voščilo. Z nekaj malega truda ustvarite pravo mojstrovino. Dejansko potrebujete le malo časa, domišljije, papir in tiskalnik. Natisnete lahko le zgolj prvo stran voščilnice, ali pa si vzamete čas in napišete še posebno posvetilo. Ker je razlika med originalnimi, kompatibilnimi in obnovljenimi tonerji zanemarljivo majhna, so laserski tiskalniki rešitev za vse, ki potrebujejo vzdržljivo in odporno napravo za ustvarjanje številnih kopij.

Razlika med laserskim in brizgalnim tiskalnikom

Brizgalni tiskalnik uporablja kartuše, medtem, ko so za lasersko napravo ustvarjeni posebni tonerji za večje število kopij. Laserska naprava je sicer dražja, ampak se njen nakup na dolgi rok izplača. Z njo namreč ustvarite številčnejše in bolj kvalitetne kopije, kot pri brizgalni napravi. Dodatna prednost laserskega pred brizgalnim tiskalnikom je tudi v tem, da prvi uporablja poseben prah, ki se zažge s pomočjo laserja na papir. Na ta način tudi po številčnejšemu tiskanju ne prihaja do pack črnila, odtisov ali kapljic odvečne barve. Ceno tiska je možno zmanjšati z uporabo papirja manj priznanih proizvajalcev in z obnovljenimi tonerji, ki so znatno cenejši od originalnih.

 

 

 

 

 

Obnovljeni, kompatibilni in originalni tonerji ter razlike

Obnovljeni, kompatibilni in originalni tonerji se med seboj predvsem razlikujejo po ceni. Kvaliteta tiska je s prostim očesom dejansko popolnoma enaka in se ne zmanjša glede na vrsto tonerjev. Originalni tornerji so tisti, ki jih je proizvedel proizvajalec tiskalnikov in so posledično najdražji. Kompatibilni so ustvarjeni s strani tretjih oseb, vendar popolnoma ustrezajo modelu tiskalnika, ki ga uporabljate. Kvaliteta tiska se ne razlikuje od tiska z originalnimi. Cena na posamezno kopijo pa je bistveno nižja. Obnovljeni tonerji so reciklirani in ponovno napolnjeni. So bolj prijazni do narave.

Izberite kompatibilne tonerje in prihranite

Kompatibilni tonerji so zlata sredina. Originalni tonerji so povečini predragi in ne nudijo bistveno lepše kvalitete tiska. Kompatibilni izdelki popolnoma ustrezajo izbranemu tiskalniku, kar pomeni, da jih le-ta ne zavrača med tiskom. Bistvene razlike v kvaliteti tiska ni opaziti. Zelo malo uporabnikov dejansko potrebuje najvišjo kakovost tiska za načrte ali arhitekturne plane.

Similar Posts: