Kratke frizure

Short blonde hair with highlights
Short blonde hair with highlights (Photo credit: colourauthority.com)

Gotovo je že vsaka izmed vas kdaj pomislila, da bi se osvobodila dolgih las in postala kratkolasa. Ker so se take nepremišljene odločitve večkrat izkazale za ne preveč uspešne, smo vam v nadaljevanju pripravili nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati, če se odločate za kratke frizure.

Če ste že od nekdaj navajene na dolge lase, je lahko ta manjši šok; las si ne boste mogle več speti v visok čop, frizerja bo potrebno redno obiskovati, za vedno brezhibno urejeno pričesko pa si boste morale skoraj vsak dan umivati lase in pozimi bo nošenje kape postalo pravi izziv. Po drugi strani pa vam kratke frizure omogočajo barvno eksperimentiranje, ker si lasje hitro opomorejo, sušenje las, ki je pri dolgolaskah skoraj podvig, pa postane mala malica!

Kratke frizure pristajajo čisto vsem dekletom, le pravo obliko morate izbrati. Če niste prepričane, kako se boste na dolgi rok spopadle s spremembo, si dolžino las spreminjajte počasi; poskusite najprej s kratko paž frizuro, ki jo lahko čez nekaj časa še dodatno pristrižete in tako počasi preidete na čisto kratke lase ali pa se tam ustavite in nekaj časa ohranjate tako dolžino. Običajno je tako, da se spremembe, ki si jih zaželimo čez noč, tudi zelo hitro naveličamo, kar pa je lahko velik problem, če smo se že ostrigle!

Da bomo z novo pričesko res zadovoljne, moramo temeljito premisliti o vaši odločitvi, medtem pa po spletu in revijah poiščite kratke frizure, ki so vam všeč, saj boste tako frizerju lažje predstavile, kaj si želite.

 

Enhanced by Zemanta

Similar Posts: