Podaljševanje las vpliva samozavest?

Young woman in black dressing.
 (Photo credit: Wikipedia)

Pričeska je gotovo tista stvar, ki si jo ljudje najbolj zapomnimo. Zapomnimo si lepe in negovane lase, še bolj pa nam ostanejo v spominu razkuštrane in neurejen frizure, ki kar kličejo po šamponu in krtači. Če obleka naredi človeka, je frizura gotovo tista pika na i, ki vam pomaga do boljšega videza, počutja in posledično vpliva tudi na samozavest. Podaljševanje las je na tem mestu zelo priročna zadeva, sploh če se vam ljubi čakati, da boste lahko šarmirale z vašo naravno grivo.

Je podaljševanje las res podaljševanje samozavesti? Do neke mere to gotovo drži, ampak s tem ni nič narobe. Tudi podaljševanje nohtov in trepalnic lahko nekaterim dekletom doda nekaj samozavesti in če je to tisto, kar vam manjka do boljšega počutja, si brez slabe vesti to privoščite! Podaljševanje las lahko postane problematično takrat, ko ste zaradi lasnih vložkov pripravljene tvegati zdravje vaših naravnih las in kljub opozorilom frizerke, se vseeno odločite za novo porcijo podaljškov. Tako početje je popolnoma neodgovorno in posledice lahko občutite komaj čez nekaj let, zato s takim početjem ne pretiravajte.

Sicer si pa privoščite kar vam srce poželi! Eksperimentirajte z barvami, preizkusite podaljševanje las ali pa si za boljšo samopodobo odločite samo za umeten čop ali figo, postanite Kleopatra s clip on frufrujem ali pa si med vaše lase vstavite divja peresa in se odpravite na najbolj hud žur v letu. Vsaj enkrat si privoščite da bodo vsi obnemeli, ko boste stopile v prostor.

Več o podaljševanju las si preberi tukaj.

 

Enhanced by Zemanta

Similar Posts: