Oxy geli

Kateri gel laki bodo naredili vaše nohte najbolj sijoče na svetu? Oxy geli, definitivno!

Gelish nohti so pri dekletih izjemno priljubljeni, ker si jih lahko urejate same, poleg tega pa zdržijo zares dolgo časa, tudi do 4 tedne. Za razliko od klasičnih geliranih nohtov, tukaj niso potrebni redni obiski kozmetičnega salona in korekture, ki ohranjajo popoln videz vaših nohtov, ampak si lahko vse to urejate same doma. Seveda ob predpostavki, da imate tudi pravo opremo Oxy geli se namreč ne sušijo na zraku, kot ste to do sedaj prakticirale s klasičnimi laki za nohte, ampak boste za sušenje potrebovale UV ali LED lučko, ki je namenjena prav sušenju gel lakov. Potem je pa postopek sila enostaven, vsak nanos laka preprosto posušite pod lučko (2 min pod UV lučko in 30 sekund pod LED lučko). Posebna oprema, ki spada k popolni manikiri, so tudi čistilni robčki, s katerimi zbrišete (spolirate) zadnji nanos gela, zaradi česar dosežete zares visok sijaj. Poleg tega pa boste potrebovale tudi poseben odstranjevalec laka za nohte, saj klasični »aceton« ni dovolj, poleg tega pa uničuje zdravje vaših nohtov.

Oxy geli so primerni tudi za krhke in lomljive nohte, saj jih dodatno utrdijo. Ne samo, da boste imele lepe in urejene nohte več tednov zaporedoma, hkrati s tem se vam bodo nohti tudi ojačili! Oxy geli so vam na voljo v spletni trgovini, poleg tega pa so cenovno dostopni, a ne na račun kakovosti. Ni kaj, v kratkem jih boš hočeš-nočeš morala preizkusiti! Nikar pa ne pozabi še na nakup base in top coata, ki sta izredno pomembna za gelish nohte.

Oxy geli so visokokvalitetni gel laki za nohte, ki zagotavljajo visok sijaj in krasno paleto odtenkov. Skoraj da ni odtenka, ki ga ne bi našli med oxy geli. Kateri gel laki pa so najbolj priljubljeni pri tebi? Mogoče je čas, da preizkusiš kaj novega!

Similar Posts: