Izdelava spletnih strani

Ena izmed najbolj pomembnih točk pri spletni podobi podjetja je njegova grafična podoba. Izdelava spletnih strani mora biti v izhodišču usmerjena na to osnovo, pri čemer se ostali elementi lahko tej prilagajajo. Kadar je enkrat grafična podoba dokončana, takrat je izdelava spletnih strani že vsaj na polovici dela. Seveda to velja za unikatno grafično podobo, ki oblikuje identiteto podjetja oziroma organizacije. Kakovostna izdelava spletnih strani, kakor jo ponuja podjetje, zagotavlja, da bodo obiskovalci navezali stik s podjetjem oziroma organizacijo, ki stoji za spletno stranjo. To je navsezadnje cilj, v katerega je usmerjena izdelava spletnih strani, saj je spletna stran v osnovi komunikacijski kanal med uporabnikom in organizacijo.

Kritična točka vseh novih naprav je vse večja poraba električne energije in, posledično, slaba avtonomija. Ker razvoj baterijske tehnologije ne sledi povečani električni lakoti, so bili vlagatelji pripravljeni podpreti razvoj tehnologije gorilnih celic, ki se razvija bolje, kot je bilo pričakovano. Tako smo imeli priložnost videti kar nekaj izvedenk gorilnih celic velikosti enot cd. Množično proizvodnjo in začetek prodaje gorivnih celic za prenosne računalnike so nam predstavniki podjetja Antig obljubili že za letos, kasneje bodo sledili še modeli za druge prenosne naprave.

Zanimiv pa je tudi izdelek podjetja Batterylife, ki prodaja posebne, z ioni nabite nalepke. Te lahko uporabnik nalepi na baterije prenosnikov ali mobilnih telefonov, njihova naloga pa je – po zatrjevanju izdelovalca – skrajšati čas polnjenja, za tretjino podaljšati čas delovanja telefona in podvojiti življenjsko dobo baterije. Cena take nalepke je 10 evrov, njeni učinki pa še niso preverjeni.

Similar Posts: