Izdelava kakovostnih in varnih spletnih strani

Podjetje zagotavlja, da bo izdelava spletne strani hitro in kakovostno potekala, saj jim je zavedanje o vrednosti časa ključno. Izkušeno in strokovno osebje se nenehno izobražuje in razvija, kar jim omogoča izdelavo konkurenčnih in vrhunskih spletnih strani v dogovorjenih rokih. Izdelava spletne strani v 14 dneh se izvede s pomočjo učinkovitega in optimiziranega procesa, ki ga izvajajo v tesnem sodelovanju z naročnikom. V fazi oblikovanja in izdelave se usmerjajo v osebne želje in potrebe stranke, pri čemer ves čas vzdržujejo odprto komunikacijo, ki jim omogoča, da naročnik dobiva želen izdelek. Na koncu prejmete hitro in kakovostno izdelan produkt – spletno stran, ki vam bo pomagala doseči vaše cilje.

Vaša spletna stran je vaša vizitka na spletu – naj bo izdelana profesionalno in po meri.

WordPress vtičniki za prilagoditev vaše spletne stran

WordPress vtičniki so aplikacije, ki omogočajo dodajanje novih funkcij in prilagoditev na vašo spletno stran. To je super orodje za začetnike ali tiste, ki želijo poenostaviti izdelavo spletnih strani, saj vtičniki ne zahtevajo posega v izvorno kodo. Platforma WordPress ponuja neskončno možnosti prilagoditev s pomočjo vtičnikov, kar vam omogoča, da prilagodite svojo spletno stran, da bolje ustreza vašim potrebam in zahtevam obiskovalcev. Obstajajo tako brezplačni kot tudi plačljivi (premium) vtičniki, ki ponujajo različne funkcije, od obogatitve izgleda do izboljšanja delovanja vaše spletne strani. Velika večina vtičnikov je na voljo brezplačno, nekatere bolj zahtevne pa so plačljive.

V podjetju namenjajo veliko pozornosti varnosti spletnih strani. Zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti pred morebitnimi vdori in napadi, kar dosežejo z rednim posodabljanjem WordPress platforme in vseh razširitev. Vse spletne strani gostujejo na posebej prilagojeni in izjemno varni infrastrukturi strežnikov, kar zagotavlja, da bo vaša spletna stran vedno varna in stabilna. Lahko se počutite varno pri njih, saj poskrbimo za zaščito vaše spletne prisotnosti.

Izdelava spletne strani po meri s CMS urejevalnikom

Izdelava spletnih strani s CMS urejevalnikom po meri pomeni, da je spletna stran zasnovana in izdelana na podlagi posebnih potreb naročnika, pri čemer se uporablja ustrezno orodje za upravljanje vsebine (CMS). To omogoča enostavno urejanje in upravljanje s spletno stranjo, ki jo lahko kadarkoli samostojno spreminjate in prilagajate vsebino. WordPress je priljubljen CMS sistem, ki je poznan predvsem po svoji preprostosti uporabe in ga lahko uporabljajo tako začetniki kot tudi izkušeni profesionalci.

Vrhunska podpora pri spletni strani pomeni, da so našim strankam vedno na razpolago pomoč in podpora, ko potrebujejo pomoč pri urejanju spletne strani. Tehnično in uredniško osebje je na voljo preko telefona, elektronske pošte in oddaljenih kanalov, da vam pomagajo rešiti težave oziroma odgovorijo na vprašanja. Ekipa se redno izobražuje in skrbi, da je vaša spletna stran vedno varna in posodobljena, ter redno arhivira varnostne kopije, da se zagotovi nemoteno delovanje.

Optimizacija spletne strani (SEO) je ključna strategija, ki omogoča, da se vaša spletna stran uvrsti višje v spletnih iskalnikih in doseže vašo ciljno publiko. Vsi paketi za izdelavo spletne strani že vsebujejo osnovno tehnično optimizacijo, pri čemer se lahko izvaja tudi mesečna SEO optimizacija strani za iskalnike za še boljše rezultate. Ekipa je strokovnjak na področju SEO optimizacije in vam lahko pomaga pri izboljšanju vidljivosti vaše spletne strani.

Similar Posts: