Od nepismene deklice do prerokinje in glasnice apokalipse!

Na tem svetu verjetno ni osebe, ki ne bi slišala za Babo Vango. Baba Vanga je bolgarska slepa prerokinja, ki je še posebej znana po svojih apokaliptičnih napovedih. Zapisano je, da so se ji različne vizije začele pojavljati, ko je bila še najstnica.

Da je bila ta zeliščarka znana po svoji neverjetni sposobnosti napovedovanja prihodnosti, podpirajo njene številne napovedi, ki so se uresničile.

Triletna Baba Vanga je ostala brez mame, njen oče pa je kasneje, med prvo svetovno vojno, odšel na bojišče. Bila je takorekoč samorastnik, in ko je dopolnila sedem let, se je njen oče ponovno poročil. To osamljeno odraščanje je bil vzrok za njeno nepismenost.

Da pa to ni bila ovira za njen preroški dar, boste lahko prebrali v nadaljevanju.

Žalostna usoda pa ni vplivala na njeno sposobnost napovedovanja

Leta 1923 se je družina preselila v Novo Selo, kjer se je temu balkanskemu Nostradamusu zgodila grozna nesreča. Ko se je s svojim bratrancem odpravila do bližnjega vodnjaka, je udarila strašna nevihta, ki je Babo Vango odnesla na 2 km oddaljeno polje.

Zaradi umazanije in prahu je v očeh občutila neznosno bolečino, ki ji je preprečevala, da bi odprla oči. Po 3 neuspešnih operacijah so jo v 12 letu starosti razglasili za popolnoma slepo. Baba Vanga je prav zaradi svoje slepote, ki je še bolj utrdila njen preroški dar, postala spoštovana po vsem svetu.

Prerokbe slepe bolgarske jasnovidke in zeliščarke

Nekatere njene resnične prerokbe, ki bi se lahko kmalu zgodile ali so se že zgodile na Zemlji, med njenimi prebivalci, so:

→ kožna bolezen

→ epidemija, ki je bolj nevarna kot AIDS

→ smrt princese Diane

→ Hitlerjev in Stalinov zloglasni konec

→ napad na Svetovni trgovinski center v New Yorku

→ propad Sovjetske zveze

→ datum smrti bolgarskega kralja Borisa III

→ datum lastne smrti

→ vzpon ISIS-a in rojstvo islamske države

To, kar je v zadnjem času še kako opazno, in je povezano s prerokbami Babe Vange, je naval arabsko-muslimanske populacije v Evropo.

Javnost je bila osupnjena nad dejstvom, da je mistična in slepa prerokinja Baba Vanga, napovedala točen datum svoje smrti. Pred tem jo ljudje niso jemali tako zelo resno in so njene prerokbe smatrali za čisto naključje. A videti točen dan, mesec in leto svoje smrti, le ni mačji kašelj. Za to morate imeti poseben preroški dar, poslan od zgoraj.

Baba Vanga – informacije je prejemala od nevidnih sil

Pogosto je mogoče prebrati, da je Baba Vanga zapustila pričevanje o tem, da so ji informacije pošiljale nekatere nevidne sile. Poleg tega je znano, da imajo slepi ljudje veliko bolj izostrene čute in da se morajo zanesti na svojo intuicijo, če želijo preživeti na tem svetu.

Legendarna bolgarska slepa prerokinja in zeliščarka s svojim natančnim pogledom na svet in prerokbo v obliki abstraktne alegorije, podobne francoskemu preroku Nostradamusu, že desetletja vznemirja svet! Kaj mislite, ali se bodo nekatere njene prerokbe še uresničile? To bomo šele videli ali pa celo generacije za nami.

Similar Posts: