Svetlobne reklame – zmogljiv, učinkovit in prilagodljiv način oglaševanja

Svetlobne reklame so zelo učinkovit način označevanja in oglaševanja objektov, trgovin in lokalov. PromoLED osvetlitev omogoča minimalno porabo energije ob maksimalnem učinku. Obstaja široka izbira različnih vrst svetlobnih reklam, vključno z vrtečimi, utripajočimi, prelivajočimi in RGB izvedbami LED osvetlitve. Obstaja tudi velika izbira standardnih svetlobnih reklamnih tabel, ki omogočajo cenovno učinkovito oglaševanje. Možne so tudi posebne izvedbe reklamnih tabel in pri podjetju Promotion vam pomagajo pri razvijanju lastnih idej.

Kvalitetne, cenovno dostopne in energetsko učinkovite svetlobne reklame

AluCASE sistem omogoča izdelavo visokokakovostnih in cenovno ugodnih svetlobnih reklam, imenovanih tudi svetlobne kasete. Ta sistem omogoča hitro, raznoliko in učinkovito izvedbo svetlobnih napisov. Izdelava napisov je v preteklosti potekala tako, da so bili svetlobni napisi osvetljeni s fluo svetili ali neonskimi cevmi, kar je zahtevalo pogosto menjavo žarnic in drago vzdrževanje. AluCASE svetlobne reklamne table se izdelujejo do velikosti 4 x 1,5 m v enostranski ali dvostranski izvedbi. Uporabljajo se nekorozivni materiali, kot je eloksirano aluminijasto ogrodje, in plexi sprednja ploskev z napisi ali digitalno grafiko. PromoLED osvetlitev zagotavlja skladnost z zakonom v zvezi z omejitvijo porabe električne energije ter varčnost in dolgo življenjsko dobo brez potrebnega vzdrževanja.

Napisi igrajo ključno vlogo pri komunikaciji sporočilnosti blagovne znamke, identiteti podjetja ali obogatitvi vizualnega okolja.

Prilagodljivost in kakovost izvedbe

AluCASE svetlobne reklamne table se izdelujejo iz visokokakovostnih in nekorozivnih materialov. Lahko so enostranske ali dvostranske ter imajo AluCASE ogrodje iz eloksiranega aluminija. Sprednja ploskev je iz plexija (PERSPEX) z napisi ali barvno digitalno grafiko, notranjost pa je osvetljena s PromoLED osvetlitvijo. Montirajo se lahko na zid (z nosilci za dvostranske izvedbe) ali na konstrukcije in strehe. Nosilci so izdelani iz ALU profila, da so nekorozivni. Možna je izdelava nosilcev tudi za montažo na manj dostopne, ukrivljene ali stopničaste površine. Popolna garancija na PromoLED osvetlitev na terenu je 3 leta ob letnem servisnem pregledu.

Svetlobne reklamne table velikih dimenzij

Za izdelavo svetlobnih reklamnih tabel ali napisov velikih dimenzij se uporablja sistem LUMI 2000, ki vključuje sistem vpenjanja LUMIFLEX svetlobno propustnega platna. Ta sistem omogoča izdelavo reklam pravokotnih ali poljubnih oblik velikih dimenzij. Sistem vključuje aluminijski nosilni profil in sistem vpenjanja LUMIFLEX platna.

Učinkovita osvetlitev in uporaba LED tehnologije

Zakon omejuje električno moč za velike dimenzije tabel (samo 17 W/m2 nad 18,5 m2), zato je še posebej pomembna uporaba LED osvetlitve z visokim izkoristkom. Z uporabo učinkovite PromoLED osvetlitve dosežemo varčevanje in hkrati dosežemo želen rezultat z uporabo color digitalne grafike.

Kakovostna izdelava svetlobnih reklamnih tabel

Reklamne table LUMI 2000 so v celoti izdelane iz nekorozivnega aluminija. Nosilni profil je pritrjen na notranjo ALU konstrukcijo, obod in zadnja stranica pa sta prav tako iz aluminija, ki je lahko eloksiran ali plastificiran v izbrani barvi. Osvetlitev je optimizirana z uporabo prilagodljive PromoLED osvetlitve, ki omogoča nastavljivo tokovno kontrolo LED. Sistem vpenjanja LUMIFLEX platna v profil LUMI 2000 zagotavlja enostavno, hitro in zanesljivo napenjanje ter hkrati vzdržljivost ob močnih vetrovih. Montaža poteka skozi notranjo konstrukcijo, dokončno napenjanje platna se izvede po montaži. Popolna garancija na PromoLED osvetlitev na terenu je 3 leta, ob rednem servisnem pregledu.

Prilagodljivost in izkušnje pri izdelavi reklamnih tabel

Z uporabo različnih sistemov profilov, materialov in načinov izdelave je mogoče ustvariti svetlobne ali nesvetlobne reklamne table v nestandardnih oblikah in izvedbah. Uporaba naprednih tehnologij, kot so CNC rezkalna in laserska tehnologija, omogoča izdelavo izbočenih površin, v katere se vstavijo 3D črke iz plexija, kovine in drugih materialov. Izkušnje in številni prejšnji projekti zagotavljajo visoko kakovostno in učinkovito izdelavo vseh oblik, ki si jih lahko zamislite.

Similar Posts: