Odličen sladoled, ki ne redi

Sladoled naj bi primarno jedli pozimi, saj poskrbi za ohladitev našega telesa in hkrati za obilo energije. Aparat za sladoled in zmrznjen jogurt Yogu Joy, vam omogoča razvajanje z zdravim sladoledom skozi celo leto.

Prednosti aparata Yogu Joy

Posebna prednost aparata Yogu Joy (http://www.bozicnadarila.com/aparat-za-sladoled-in-zmrzjen-jogurt-yogu-joy.html) je v tem, da za pripravo sladoleda in zmrznjenega jogurta ne potrebujete smetane, mlečnih izdelkov in drugih redilnih substanc. Svoje najbližje sedaj razvajajte z zdravo mešanico sadja, zelenjave in oreščkov. Sladoledu ali zmrznjenem jogurtu dodajte tudi med, jedilno čokolado, kokos, cimet in podobne dodatke, ki ne redijo.

Sladoled in zmrznjen jogurt za alergike

Glede na čedalje večji porast alergij, je pomembno, da sladice pripravljamo doma. Samo na tak način vemo, da so vse sestavine popolnoma naravne brez aditivov. Prednost aparata Yogu Joy je tudi v tem, da pripravi sladico brez dodajanja laktoze, oreščkov in drugih alergenov. Primeren je tudi za ljudi, ki trpijo za celiakijo, saj bo sladoled popolnoma brez glutena in laktoze.

Okusen in zdrav sladoled in zmrznjen jogurt

Sladico pripravite s svežim, vloženim ali zmrznjenim sadjem. Temperaturo sladoleda in jogurta lahko regulirate tudi z dodajanjem koščkov ledu. Olupljeno in očiščeno sadje preprosto zmrznite. V aparat Yogu Joy stresite želeno mešanico sadja, oreščkov, čokolade in podobno ter zmešajte. Končni izdelek bo lepe barve in izjemnega okusa.

Okus sladoleda prilagajate sami

Yogu Joy vam omogoča pripravo zdravih sadnih sladoledov in jogurtov, s katerimi boste razvajali celo družino. Okus, sladkost in kislost prilagajate z dodajanjem banan, medu in drugih sestavin. Na tak način se domačega sladoleda ne boste nikoli naveličali, saj boste vedno lahko eksperimentirali z različnim sadjem in kombinacijami dodatkov.

Otroci bodo z Yogu Joy jedli več sadja

Otroci pojedo premalo sadja in zelenjave, kar včasih privede do zdravstvenih težav. Sedaj boste svoje najbližje enostavno prepričali v večji vnos sadja. Aparat Yogu Joy bo pripravo sladoleda naredil zabavno. Skupaj z otroci olupite in pripravite sadje ter ustvarite odličen in hranljiv sladoled ali zmrznjen jogurt.

Similar Posts: