Lasni podaljški na sponke se čvrsto in nežno oprimejo lasišča

Extensions
Extensions (Photo credit: miss_rogue)

Že veš kaj so lasni podaljški na sponke? To so clip on podaljški ali podaljški na špangice, ki si jih lahko sama pritrdiš na lasišče – takrat, ko si želiš imeti nekoliko bolj bujno pričesko ali pa takrat, ko si želiš samo za en dan zapeljevati z dolgimi lasmi.

Lasni podaljški na sponke so za večkratno uporabo, spneš in odpneš si jih lahko vsak dan ali samo nekajkrat na teden. Ob pravilni negi jih imaš lahko tudi pol leta, če jih ne uporabljaš preveč pogosto pa še dlje časa! Če si želiš kakovostne lasne podaljške, katerim se ne bo že na daleč videlo, da so na tvoje lasišče umetno vpeti, naj bodo lasni podaljški na sponke iz naravnih las, ki po možnosti nosijo oznako »remi«. Ta oznaka pomeni, da so podaljški narejeni iz najbolj kakovostnih naravnih las, nikoli beljenih ali barvanih in nudijo največjo možno kvaliteto.

Pri večini deklet, ki se odločajo za podaljševanje las, lasni podaljški na sponke sprva naletijo na kanček dvoma; kaj se bo zgodilo, če bom divje migala z glavo, se mi bodo podaljški odpeli? Naj vas potolažimo, da je ta strah popolnoma odveč, saj imajo lasni podaljški na sponke posebne špangice, ki so prevlečene s silikonom. Te lasišču daje dodatno oporo in zagotavljajo, da se podaljški čvrsto in nežno obdržijo na tvojem lasišču. Zato je strah, da bi podaljški ostali na plesišču, popolnoma neutemeljen! Vsekakor pa ti priporočamo nekaj vaje pri spenjanju na podaljškov na lasišče!

Enhanced by Zemanta

Similar Posts: