Pomagaj, naj ona sama izbere kdo bo on

Zasebni stiki preko interneta že več kot desetletje niso več tak bav bav kot so bili pred mnogo leti, ko je bilo splošno mnenje, da je tovrstno navezovanje stikov rezervirano za geeke, piflarje, sramežljivce in podobne. Ne, spoznavanje preko interneta pa ni za šmekse.. Ampak razmah interneta, hitri življenjski utrip in globalno navezovanje stikov je spremenilo tok dogodkov tudi na tem področju. Samo pomisli, koliko časa, denarja in živcev človek lahko skuri, predno spozna toliko novih ljudi, po vrhu vsega pa še samskih, kot jih ponujajo zasebni stiki Ona On.

Zato pomisli še enkrat. Če imaš prijateljico ki je samska in bi ji rad pomagal na tem področju… Zaboga, nehaj jo že vlačiti okoli svojih znancev in prijateljev in ji rihtat tistega ta pravega, ki ga ona niti pogledat noče. Veliko večjo uslugo ji boš naredil, če ji enostavno podariš darilni bon za Ona On Zasebni stiki, pa bo ona sama se odločila, s kom se bo dobila na kavici, sladoledu, ter poklepetala z njim.

Seveda to ne pomeni, da se bo kar poročila preko interneta v roku enega tedna in da svojega izbranca v živo prej niti ne bo videla. Ne skrbi, vseeno bo šla v živo na teren, le da ne bo tratila časa z ljudmi ob katerih bo zavijala z očmi – saj veš. Tistimi, ki se tebi zdijo full zakon, za njo pa so prvovrstni idioti; ampak si bo sama lahko izbrala tistega, ki ji bo zanimiv in ob katerem se bo nasmejala. Samo pomisli, koliko neznosnih zmenkov, polomij, ali celo teženja po telefonu je boš s tem prihranil. Potem naj se pa zadeva razvije v odlično prijateljstvo, ali morda kaj več. Tega pa v tem trenutku ne ve niti Ciganka. Dejstvo pa je, da so Zasebni Stiki Ona On zakon.

Similar Posts: