Največji proizvajalec kuhinj v Evropi

Ker so avtomobili pomemben del našega življenja, hkrati pa nakup predstavlja eno izmed večjih investicij v življenju, je avtomobilska industrija zelo dobro medijsko pokrita in le redkokdo ne pozna največjih desetih evropskih proizvajalcev avtomobilov. Zanimivo pa je, da tudi nakup kuhinje predstavlja izredno velik nakup, hkrati pa skoraj nihče ne pozna več kot treh evropskih proizvajalcev kuhinj.

Prav to je namen tega članka – predstavitev največjega proizvajalca kuhinj v Evropi, nemške Nobilie. Več kot 60 let stalnega vlaganja v najvišjo kakovost in optimizacijo proizvodnih procesov je tega nemškega industrijskega velikana pripeljalo do prvega mesta med kuhinjaši. V Nemčiji, največjem trgu za kuhinje v Evropi, obvladuje kar tretjino trga, kar pomeni, da je vsaka tretja v Nemčiji prodana kuhinja izdelana v njihovi tovarni. Podobno velja tudi za njihova dva glavna izvozna trga – Nizozemsko in Belgijo, prisotni pa so pravzaprav v vseh evropskih državah, vključno z Rusijo, in tudi na prekmorskih trgih, vključno z Kitajsko.

Kljub temu, da pri kvaliteti svojih kuhinj ne popuščajo, pa jim obseg proizvodnje in pametna zasnova tako tovarne kot tudi samih proizvodov omogoča, da so njihove kuhinje dostopne po zelo ugodni ceni. So ena redkih tovarn, ki jim je uspelo masovno proizvodnjo povezati z izdelavo po meri kupca, kar pomeni, da ni niti ena izmed njihovih 3000 kuhinj, kolikor jih izdelajo dnevno, narejena na zalogo, ampak so prav vse izdelane po želji kupca.

Poleg izredne kakovosti in privlačnega videza Nobiline kuhinje prinašajo tudi mnogo inovativnih funkcij, ki olajšajo vsakdanje življenje. To vključuje pametne rešitve za shranjevanje, kot je lekarniška omara, dodatke za enostavnejši priklop elektronskih naprav, posebne obdelave površin, ki zahtevajo manj čiščenja in tako dalje.

Ker imate novo kuhinjo, si jo morate tudi dobro opremiti. Naj bo tudi vrhunski aparat Yogu Joy odslej vaš spremljevalec v njej.